Apartmaji Daniel


Apartmaji Daniel se nahajajo na mirni in urejeni lokaciji v neposredni bližini reke Pišnice, med hotelom Lek in centrom vasi Kranjska Gora. Od smučišča je oddaljen približno 250 m.

Kranjska Gora je zanimiva in obiskana, ne samo v zimskem času zaradi smučišč, ampak tudi v poletni sezoni zaradi raznolikih dejavnosti postaja vedno bolj priljubljena turistična destinacija. Za kolesarje je na razpolago več kilometrov urejenih kolesarskih poti, downhill, planinska turnokolesarska pot,… Za pohodnike je v okolici alpske vasice veliko izhodišč (dolina Vrat, dolina Tamar in Krnica) na vrhove Julijskih Alp, kot so Triglav, Špik, Razor, Mojstravka, Ponca, Slemenova Špica, Ciprnik... Na voljo so urejene sprehajalne poti, med drugimi do jezera Jasna ali mimo rezervata Zelencev do nordijskega centra Planica, golf igrišče, bazeni ter wellness v hotelih, za ljubitelje iger na srečo pa Casino. V Kranjski Gori lahko uživajo vse generacije, tako družine kot posamezniki, pari, skupine ter hišni ljubljenčki.


Apartmaji Daniel nudijo brezplačen brezžični internet, kabelsko TV, parkirišče pred apartmajem, opremljen balkon ter vrt z opremo za peko na žaru. Apartmaji so prenovljeni, udobno in funkcionalno opremljeni.

Po predhodnem dogovoru vam za doplačilo uredimo zajtrk in/ali večerjo v bližnjem hotelu Best western Hotel Kranjska Gora ( ruski šank ).

Po potrebi vam uredimo prevoz z letališč, železniških in avtobusnih postaj, organiziramo prevoz do drugih turističnih destinacij, uredimo izposojo avtomobila, koles, štirikolesnika v sodelovanju s PT Taxi d.o.o.


Gostom Apartmaja Daniel bo na voljo za doplačilo polna piknik košara in dve kolesi za romantično doživetje v čudoviti naravi alpskega sveta.